Viimeiset valmistelut, Sanna Lontooseen osa 4

Viimeiset valmistelut, Sanna Lontooseen osa 4

Viimeiset valmistelut

Viimeiset valmistelut ennen Sannan Lontoon matkaa! Sannan ja minä lähdemme Lontooseen ja Englantiin Maanantaina 12.11.2018. Sanna voitti matkan palkinnoksi vuoden Cambridge kasvo kisasta. Minä pääsen mukaan Sannan valmentajana. Matkan aikana on myös kansainvälinen Slimmer of the year -kisa, jossa Sanna edustaa Suomea. Matka lähestyy ja viimeinen viikko loppusuoralla ennen Sununtaina lähtöä kohti Helsinkiä.

Tällä viikolla onkin ollut vuorossa viimeiset viilaukset mm. kulmien laittoa, hiusten värjäysä, kynsien laittoa, iltapuvun laukun hankinta sekä Show time meikin teon harjoittelua. Onneksi Saimme apua useammalta Raahelaiselta alan asiantuntijalta/ yrittäjältä.

Hiukset ja kulmat

Alkuviikosta Sanna kävi Juhla Lumossa Hannalla hiusten värjäyksessä ja Päivillä kulmien laitossa. Samalla Päivi neuvoi Sannaa Show time illan meikkauksessa. Show time illallinen järjestetään Englannin reissun toiseksi viimeisenä iltana. Show time illassa kaikkien vieraiden toivotaan pukeutuvan joksikin musikaali yms. hahmoksi. Hahmot meillä onkin jo tiedossa. Niistä kerromme myöhemmin lisää.

Iltapuvun laukku

Iltapuku hankittiin jo hyvissä ajoin, mutta iltapukuun sopivaa laukkua ei vielä ollut valittu. Kävimme Raahen Nahkakulmassa valitsemassa iltapukuun sopivan laukun ja Helena Kallela opasti Sannaa laukun valinnassa. Sannalle mieluinen laukku löytyikin helposti. Nahkakulma lahjoitti laukun Sannalle Englannin reissulle.

Kynnet

Viimeiset viilaukset olivatkin sitten kynsien laitto. talossa, jossa toimistoni sijaitsee Juhla Lumon lisäksi myös Tmi Elina säily, joka tekee ripsiä ja kynsiä. Elina lupasi jo aiemmin lahjoittaa Sannalle ja minulle Englannin reissulle kynnet tai ripset. Valitsimme Sanna kanssa kummatkin kynnet.

Elina teki meille molemmille geelikynnet.  Saimme valita itse värit ja mahdolliset koristelut. Sanna halusi hopeanväriset kynnet, koska hänellä on viimeisen illan illallisella iltapuvun kanssa hopeiset korut. Itselle valitsin kultaa, koska minulla show time puvussa ja iltapuvussa on mukana kullan väriä.

Jännitystä on ilmassa, kun muutama päivä aikaa lähtöön ja viimeiset valmistelut alkavat olla tehty. Matkatavaroiden pakkaus ja muut lähtövalmistelut ovat nyt viikonloppuna ja sunnuntaina puolilta päivin lähdemme ajelemaan kohti Helsinkiä ja yövymme lentokentän vieressä Hiltonissa.

Maanantai aamuna klo 8.00 lennämme Englantiin. Yövymme Mercure London Bloomsbury Hotellissa Lontoossa. Maanantaina käymme mm. Hop on and Hop of – kiertoajelulla tutustumassa Lontooseen ja päivän päätämme perinteisellä englantilaisella pubi illallisella.

Tiistaina on vuorossa mm.  London Eye maailmanpyörä ja London Dungeon. Keskiviikkona käymme katsomassa illalla Mamma Mia Musikaalin.

Torstaina siirrymme Telfordiin, jossa olemme sunnuntaihin asti. Telfordissa onkuín sitten reissun huipennus eli Slimmer of the year kisa, johon Sanna osallistuu.

Perjantaina kisapaikalla on yhteistä päiväohjelmaa muiden kansainvälisten vieraiden kanssa. Illalla osallistumme Show time illalliseen, jossa pukeudumme valitsemiimme hahmo asuihin. Lauantaina onkin sitten vuorossa reissun huipennus, illalliset, jolloin Slimmer of the year voittaja julkaistaan.

Nyt jännäämme miten Sanna pärjää kisassa!! Sinäkin voit vaikuttaa äänestämällä Sannaa seuraavan linkin kautta:

Voit käydä lukemassa Sannan aiemmat Sanna lähtee Lontooseen jutut seuraavista linkeistä:
Suuret kiitokset Juhla Lumon Hannalle ja Päiville, Raahen Nahkakulman Helenalle ja Elina Säilylle, kun olette mukana sponsoroimassa Sannan kisa matkaa viimeisten viilausten merkeissä!!

Sannan matkan aiemmat sponsoroijat löydät Sanna lähtee Lontooseen aiemmista artikkeleista.