Kisakuvaus ja gaala – Sanna lähtee lontooseen osa 3

Kisakuvaus ja gaala – Sanna lähtee lontooseen osa 3

Kisakuvaus ja gaala – Sanna Lontooseen osa 3

Kisakuvaus ja gaala olivat syyskuussa Pietarsaaressa. Sannan kisakuvat otettiin marraskuussa alkavaan kansainväliseen Slimmer of the year kisaan. Suomen kisaan otimme kuvat itse, mutta kansainvälisen kisaäänestyksen kuvat otettiin virallisemmin. Olemme tehneet Sannan kanssa myös muita valmisteluita Englannin reissuun ja kisaan liittyen ja tässä artikkelissa kerron syys-lokakuun jutuista. Kisasta ja aiemmasta valmistautumisesta lisää aiemmissa julkaisuissa Sanna lähtee Lontooseen osa 1 ja osa 2

Kävimme Sannan kanssa Raahen Citykulmassa (Moda, Raahe) kokeilemassaerilaisia vaatteita kisakuviin. Modan Tuula Honkanen avusti Sannaa löytämään sopivia asukokonaisuuksia. Huomasimme, että vaateilla voi vaikuttaa paljon ulkonäköön ja korostaa erilaisia kohtia vartalossa. Sanna löysi nopeasti mieleiset housut, mutta yläosan valinta vei enemmän aikaa, mutta lopulta löytyi mieleinen pusero ja neuletakki.
Menimme syyskuun loppupuolella Sannan kanssa Suomen Cambridge Ohjelman Gaalaan, joka järjestettiin Pietarsaaressa. Ennen gaalan alkua Cambridge Ohjelman graaffikko/ kuvaaja Johannes Klemets otti Sannasta Kansainvälisen Slimmer of the year – kisakuvat. Kisakuva tulee viralliseksi kuvaksi kansainväliseen äänestykseen.
Gaalan juontajana oli Mikko Leppilampi ja tietysti mekin pääsimme Sannan kanssa Mikon kanssa samaan kuvaan.
Sanna valitsi aiemmin Englannin reissulle juhlapuvun, johon hän tarvitsee kunnon alusasun. Juhlapuvun valinnasta voit lukea lisää aiemmasta julkaisusta  Sanna lähtee lontooseen osa 2.

Sanna kävi kokeilemassa alusasua Siro Asussa Piian avustuksella. Ei kuitenkaan otettu alusasusta kuvaa… Verhot on tiukasti edessä. Kunnon alusasulla saadaan Juhlapukuun se loppusilaus. Pia / Siro Asu lähti myös mukaan ponsoroimaan alusasulla Sannan palkinto- / kisamatkaa Englantiin.

Englannin reissun toiseksi viimeisenä iltana on illallinen, johon osallistumme kaikkien muiden kisaajien ja kisavieraiden kanssa. Illalliselle on toiveena, että kaikki pukeutuvat jonkin musikaalin tai näytelmän hahmoksi.

Kävimme Sannan kanssa Raahen teatterilla hakemassa inspiraatiota show time pukuun. Teatterin Kati Kastelli avusti meitä. Tutkimme Katin ja Sannan kanssa teatterin vintiltä erilaisia asuja.

Saimme teatterilta lainaan pukuja Showtime iltaan, mutta myöhemmin kerron lisää mitä hahmoja meistä tulee.

Tässäpä oli pieni päivitys, mitä on tapahtunut Sannan ja minun matkaan liittyen nyt syksyn aikana.

Nyt kirjoitushetkellä on matkalle lähtöön aikaa vajaa 2vk ja jännitystä alkaa olla jo ilmassa. Matkaan lähdemme Raahesta 11.11.2018 ja lentokone lähtee Helsingistä maanantaina 12.11.2018 klo 8.00.

Tällä hetkellä on menossa kansainvälisen Slimmer of the year – kisan virallinen äänestys. Käy äänestämässä Sannaa!!! Katso ja kuuntele myös hauska piirrosvideo Sannan tarinasta. Video löytyy englanninkielisen tarinan puolivälistä.

Seuraa matkamme edistymistä täältä blogistani ja somesta.