Smoothie iltapalaksi

Smoothie iltapalaksi

smoothie puolukoilla

Smoothie iltapalaksi

Smoothie sopii hyvin iltapalaksi, sillä se ei ole liian raskas ja vatsan ei tarvi tehdä niin paljon yön aikana töitä joten se saa levätä.

Smoothieita ja pirtelöitä voi tehdä monenlaisia, mutta itse teen usein illalla One 2 one Dietin Kirsikan ja mansikan makuisen smoothien puolukoilla. Syön sen kupista pienellä lusikalla ja se käy samalla iltaherkusta.

puolukat ja smoothie

Laitan n. 2dl vettä, Kirsikka-mansikka pussi ja n. 100g jäisiä puolukoita blenderiin ja sekoitan ja murskaan puolukat hyvin. Näin saan puolukoista kaikki hyvät aineet ja kuidut paremmin käyttöön. Smoothien voi tehdä myös sauva- tai tehosekoittimella.

Tässä iltapalassa on energiaa n. 200 kcal Kirsikka -mansikka smoothiesta ja n. 50 kcal puolukoista.

pirtelöitä

Kirsikka-mansikka pussin tilalla voi käyttää myös vaikkapa vanilja pirtelöä tai Mansikka-banaani-kaura smoothieta. Puolukat sopivat hyvin niihinkin. Puolukat voi vaihtaa myös muihin marjoihin, mutta Kirsikka-mansikka juttuun puolukat sopivat kuitenkin parhaiten.

Tutustu lisää eri tuotteisiin

Jos et ole kokeillut Cambridgen tuotteita aiemmin, niin voit ostaa niitä kokeiluun tai iltapalaksi ilman valmennustakin joko valmentajalta tai nettikaupasta. Jos kuitenkin haluat laihduttaa tuotteilla, silloin siihen kuuluu myös valmennus sekä  sinulle sopiva One 2 one Dietin ohjelma. Valmentajan kanssa tehdään suunnitelma laihdutukselle ja saat valmentajan tuen.

Valmennan Raahessa, Kalajoella ja Kuusamossa livenä mutta valmennus onnistuu myös etänä, olitpa missä päin Suomea vain. Ajanvaraukseen pääset www.outikolehmainen.fi

Tuotteita voi ostaa liikkeistäni sekä tilata nettikaupasta. Otathan yhteyttä Valmentajaan, ennenkuin teet tilauksen, jos haluat valmennukseen, jolloin saat myös ohjeet tilaukselle.

Yllä oleva smoothie sopii hyvin jo kaikkien meidän ohjelmien toiselta viikolta alkaen, jolloin marjat tulee mukaan.

Voit katsoa Maijan vähän erilaisen lemppari smoothie reseptin aiemmasta blogin kesäkurpitsalättyjen jutun lopusta.

Pääset linkeistä katsomaan lisää joulukalentereiden luukkuja, myös aiemmilta vuosilta..