Lyhytohjelma ja tutustuminen

Lyhytohjelma ja tutustuminen

Lyhytohjelma – Mikä se on?

Lyhytohjelma on yksi monista One 2 one Dietin lyhyistä ohjelmista. One 2 one Diet oli ennen Cambridge Ohjelma. Nimi ja ulkonäkö muuttui, mutta edelleen meillä on samat tuotteet aterioissa, vaikka ulkonäkö ja nimi muuttui. Ohjelmat ovat lähes samat, mutta uudistuksia ja parannuksia tietysti aina tulee. Ohjelmissa on edelleen eri tasoja ja niitä käytetään vähän erilailla ohjelmista riippuen. Sekä valmennus on edelleen yksi osa ohjelmia.

Lyhytohjelmia on oikeastaan kolme: Lyhytohjelma 4vk, Detox 4vk ja Kunto-ohjelma 5vk. Kaikki ohjelmat voi tehdä minun valmennuksessa yksilö- tai ryhmävalmennuksessa. Kerron näistä ohjelmista tässä jutussa ja millaisia ajatuksia ihmisillä on ollut, kun he ovat tehneet ne.

sadonkorjuukasviket

Lyhytohjelma

Lyhytohjelma 4vko, kuten nimikin sanoo lyhyt neljän viikon ohjelma. Jos ei ole aiemmin ollut Cambridge Ohjelmalla, voit tällä tututsua 4vk:n aikana Cambridgella laihduttamiseen, tuotteisiin ja valmentajaan. Ohjelmalla käydään tasot 1-3. Ensimmäinen viikko mennään pelkästään One 2 one Dietin ateriakorvikkeilla, joissa on puuroja, keittoja ja pirtelöitä sekä smoothieita yms. Seuraavilla viikoilla lisätään ruokaa pikkuhiljaa ja viimeisellä viikolla syödään oikea aamupala ja päivällinen sekä 3 ateriakorviketta. Silloin jo on oikea ateriarytmi, aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala.

Lyhytohjelma sopii todellakin Cambridgeen tutustumiseen, mutta sitä voi käyttää myös, jos haluaa ottaa pois muutaman kilon tai tavoitteena on n. 5kg. Jos kevennettävää on reilusti, voi ensin tehdä lyhytohjelman, että pääsee alkuun ja sen jälkeen vaikkapa Kymppi pois -ohjelman ja sitten jälleen joku toinen tai vaikkapa uusiksi lyhytohjelma. Ohjelmien välissä voidaan pitää painonhallinta tauko ja opetella ohjelmalla opeteltuja asioita.

Ensimmäisellä kerralla piirretään ohjelma kalenteriin, sekä tehdään pitemmän ajan suunnitelma. Kuvataan lähtötilanne ja saat silloin jo lyhyet ohjeet, joita tarkennetaan seuraavilla tapaamisilla kerran viikossa. jokaisella viikolla punnitaan ja katsotaan miten homma edistyy. Viikoittain saat tarkemmat ohjeet myös mitä kulloinkin syödään ja minkä verra. 

Kun neljä viikkoa tulee täyteen Lyhytohjelmalla, katsotaan lopputulokset ja kehonkoostumus muutokset. Otetaan valokuva, niin näet mitä 4 vk:n aikana on tapahtunut ja suunnitellaan miten jatketaan eteenpäin, mikäli pudotettavaa on enemmän. Jos olet jo maalissa, otetaan seurantakäynti n. 1kk päähän, niin näemme sitten miten painonhallinta on lähtenyt sujumaan.

Asiakkaiden kommentteja Lyhytohjelmasta:

”Riittävän lyhyt, niin minäkin jaksoin pinnistää” ” Turvotus ja pöhö lähtenyt” ”Vatsa ei pömpötä” ”Opin ymmärtämään mistä kalorit tulee” ”vihanneksia saa todellakin syödä paljon” ”Opin syömään kasviksia enemmän ja tekemään niistä ruokaa” ”Mahtava olo” ”Opin syömään aamupalaa”. 

Lyhytohjelman voi tehdä milloin vain yksin tai kaverin kanssa valmennuksessani Raahessa tai Kalajoella sekä ETÄNÄ Teamsin kautta olitpa mistä päin Suomea vain. Uudet ryhmät alkavat heti tammikuussa 11.1 Raahessa klo 10 ja 17 sekä ETÄNÄ klo 19. Kalajoella seuraavalla viikolla tiistaina klo 18. Ryhmiin on ilmoittauduttava ennakkoon. Ryhmän koko on max 8 henk.

sadonkorjuukasviket

Detox

Detox on myös Lyhytohjelma, mutta se keskittyy enemmän vatsan hyvinvointiin. Siinäkin käydään läpi tasot 1-3 kuten lyhytohjelmallakin, mutta siellä on joitain poikkeuksia em. tasoihin. Detox on samalla puhdituskuuri, joka tuo pirteyttä elämään. Se sopiikin hyvin marraskuun synkkyyteen antamaan virtaa. One 2 one Dietillä marraskuu onkin se Detox kuukausi. Toki sitä voi tehdä muulloinkin. Jotkut tekevät sen 2 krt vuodessa.

Asiakkaiden muutamia kommentteja tämän syksyn Detoxista:

”Sain virtaa hirveästi lisää” ”Opin katsomaan annoskokoja” ”opin syömään puolukoita, joita olen aina inhonnut” ”Lähti vatsa röllykkä” ”Ei ollut niin paha, kuin ajattelin ennakkoon” ”vatsa on rauhoittunut nyt” ”Katson nyt kaloreita ja herkuista myös. Ennen ei kiinostanut” ” Teen tämän jatkossa joka vuosi” Sain ne muutamat kilot pois ja nollattua tilanteen” ”oli helpompaa, kuin luulin” ”Sai syödä leipääkin viimeisellä viikolla ja se yllätti”

Detoxin voi tehdä milloin vain yksilövalmennuksessa Etänä tai livenä sekä ryhmät ovay yleensä marraskuussa. Jos haluat ryhmän muuhun aikaan vuodesta, kerro, niin mietitään…

sadonkorjuukasviket

Kunto-ohjelma

Kunto-ohjelma sopii hyvin laihdutuksen loppuvaiheeseen niille kuuluisille viidelle viimeiselle kilolle. Sen voi tehdä myös, mikäli tavoitteena on pieni viilaus, kun pudotettavaa ei ole paljon, mutta tarvis kuitenkin jotain tehdä. Se on hyvä kiinteytys ohjelma. Monella paljon laihduttaneella mm. asento muuttuu, joten tällä saa esim. ryhdin paremmaksi. Kunto-ohjelmalla käydään tasot 1-5 läpi ja se kestää 5 vk.

Kunto-ohjelmaan kuuluu matalan kynnyksen liikuntaa, jota tehdään joka päivä. Liikkeet ovat helppoja ja yksinkertaisia, joissa ei tarvi vääntyä mitä ihmeellisempiin asentoihin. liikunnan voi tehdä missä vain vaikka kotona tai ruokatunnilla. Ohjelmalla on myös taso-ohjelman mukainen ruokavalio ja Cambridge ateriat mukana.

Muutos on helppo nähdä ennen ja jälkeen kuvilla, jotka ovat tärkeä osa ohjelmaa. Kuvat ovat vain sinua varten.

Asiakkaiden kommentteja Kunto-ohjelmasta:

”Helppoa liikuntaa” ”en olisi uskonut, ennen kuin näin kuvista millaisia tuloksia tuli” ”Innostuin jälleen liikunnasta, mitä en ole tehnyt vuosiin” ”Aivan mahtava olo nyt” ”Sain liikunnan säännölliseksi” ”Helpot ohjeet” ” helppoa, kun hyvät ohjeet” ”Kunnon ryhdin korjaus” Hyvä päätös laihdutukselle”

Kunto-ohjelman voi tehdä lähivalmennuksessa yksin, kaverin kanssa tai ryhmässä. Uusi ryhmä alkaa keväällä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana Raahessa.

sadonkorjuukasviket

Mietitkö?

Jäitkö miettimään oisko joku lyhytohjelmista sinun juttusi? Ota rohjkeasti yhteyttä ja kysy lisää 0400 895484 tai varaa henkilökohtainen maksuton tutustumisaika ajanvarauksestani Raaheen tai Kalajoella tai jos olet jostain muualta, voit varata ETÄtutustumisen. Myöhemmin joulukalenterissa myös Kymppi pois, motivaatio sekä muista ohjelmista ja milloin niitä voi tehdä. Ryhmät alkavat nissäkin heti vuoden alusta.

Täällä blogissa Cambridge Valmentaja sivulla tietoa aukioloajoista ja muista ajankohtaisista asioista.

Oletko kokeillut lyhytohjelmia tai minkä haluaisit kokeilla??

KOMMENTOI ja OSALLISTU ARVONTAAN!!

Voittoina 2kpl Lyhytohjelma aloituskäyntiä etänä tai livenä ryhmään tai yksilövalmennukseen. Arvo n. 45€ (Ei sis. tarvittavia aterioita)

Arvontaan voit osallistua täällä, tai muissa somekanavissani IG: outikolehmainen FB: CAmbridgeValmentajaOutiKolehmainen

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

FB:ssä julkaisu vasta illalla…   Igssä aiemmin.

Pääset linkeistä katsomaan lisää tämän vuoden ja aiempien viuosien joulukalentereiden luukkuja… Siellä vinkkejä myös One 2 one Dietillä laihduttamiseen eri tasoilla ja ohjelmilla.

Pikapuuroa ja puolukoita

Pikapuuroa ja puolukoita

Puuro puolukoilla

Pikapuuroa ja puolukoita

Pikapuuroa ja puolukoita tulee usein aamupalaksi, jos on kiire töihin tai lenkille. Tänään olikin aamulla lähtö Kuusamoon heti aamusta aikaisin, joten nopea aamupala oli paikallaan. Mun pikapuuro on One 2one Dietin puuro, josta pidän paljon. Normaalisti meillä on myynnissä Original puuro ja Omenan ja Kanelin makuinen, mutta tällä hetkellä on pieni erä myös siirappi- ja marjapuuroa

puuroja

Tänään tein siirappipuuroa puolukoilla. Nämä puurot voi tehdä mikrossa, mutta minusta on parempaa, kun laittaa jauheen mukiin tai kippoon ja kaataa kuuman veden päälle sekä sekoittaa haarukalla. Sitten vain annan hetken olla ja syön.

Tällä kertaa laitoin puuroon hieman puolukoita ja ne sopi hyvin tähän makuun.

Nämä puurot sopivat hyvin aamupalaksi, koska näissä on pienessä kaikki tarvittavat ravintoaineet aamupalalle ja ne pitävät hyvin myös nälän loitolla. Itse voi lisätä vielä marjoja oman mielen mukaan.

Kuvan Original puurosta, jota usein itse syön, tulee myös hyvä tuorepuuro punaherukoilla.

Lisää tuorepuurosta voit lukea viimevuoden kalenterista luukusta 6.

Pääset linkeistä katsomaan lisää joulukalentereiden luukkuja, myös aiemmilta vuosilta..

Smoothie iltapalaksi

Smoothie iltapalaksi

smoothie puolukoilla

Smoothie iltapalaksi

Smoothie sopii hyvin iltapalaksi, sillä se ei ole liian raskas ja vatsan ei tarvi tehdä niin paljon yön aikana töitä joten se saa levätä.

Smoothieita ja pirtelöitä voi tehdä monenlaisia, mutta itse teen usein illalla One 2 one Dietin Kirsikan ja mansikan makuisen smoothien puolukoilla. Syön sen kupista pienellä lusikalla ja se käy samalla iltaherkusta.

puolukat ja smoothie

Laitan n. 2dl vettä, Kirsikka-mansikka pussi ja n. 100g jäisiä puolukoita blenderiin ja sekoitan ja murskaan puolukat hyvin. Näin saan puolukoista kaikki hyvät aineet ja kuidut paremmin käyttöön. Smoothien voi tehdä myös sauva- tai tehosekoittimella.

Tässä iltapalassa on energiaa n. 200 kcal Kirsikka -mansikka smoothiesta ja n. 50 kcal puolukoista.

pirtelöitä

Kirsikka-mansikka pussin tilalla voi käyttää myös vaikkapa vanilja pirtelöä tai Mansikka-banaani-kaura smoothieta. Puolukat sopivat hyvin niihinkin. Puolukat voi vaihtaa myös muihin marjoihin, mutta Kirsikka-mansikka juttuun puolukat sopivat kuitenkin parhaiten.

Tutustu lisää eri tuotteisiin

Jos et ole kokeillut Cambridgen tuotteita aiemmin, niin voit ostaa niitä kokeiluun tai iltapalaksi ilman valmennustakin joko valmentajalta tai nettikaupasta. Jos kuitenkin haluat laihduttaa tuotteilla, silloin siihen kuuluu myös valmennus sekä  sinulle sopiva One 2 one Dietin ohjelma. Valmentajan kanssa tehdään suunnitelma laihdutukselle ja saat valmentajan tuen.

Valmennan Raahessa, Kalajoella ja Kuusamossa livenä mutta valmennus onnistuu myös etänä, olitpa missä päin Suomea vain. Ajanvaraukseen pääset www.outikolehmainen.fi

Tuotteita voi ostaa liikkeistäni sekä tilata nettikaupasta. Otathan yhteyttä Valmentajaan, ennenkuin teet tilauksen, jos haluat valmennukseen, jolloin saat myös ohjeet tilaukselle.

Yllä oleva smoothie sopii hyvin jo kaikkien meidän ohjelmien toiselta viikolta alkaen, jolloin marjat tulee mukaan.

Voit katsoa Maijan vähän erilaisen lemppari smoothie reseptin aiemmasta blogin kesäkurpitsalättyjen jutun lopusta.

Pääset linkeistä katsomaan lisää joulukalentereiden luukkuja, myös aiemmilta vuosilta..

Cambridgen Detox – mitä hyötyä minulle oli?

Cambridgen Detox – mitä hyötyä minulle oli?

Cambridgen Detox – mitä hyötyä minulle oli?

Cambridgen Detox – mitä hyotyä siitä oli minulle? Aloitin Detoxin vajaa 5 viikkoa sitten ja nyt on muutama päivä siitä kun se loppui. Olen tehnyt sen muutaman kerran aiemminkin, mutta nyt oli ohjeisiin muutama pikkupäivitys, niin oli mukava tehdä se taas uusiksi. Tietysti tavoitteena oli saada myös jälleen pientä piristystä syksyn harmauteen yms. Voit käydä lukemassa lisää miksi halusin nyt tehdä sen uusiksi:

Virkeyttä syksyyn ja päähänpistoja…

Syksy toi tullessaan pientä väsymystä ja saamattomuutta. Kun aloitin Cambridge Detoxin, niin heti eka viikon loppupuolella sain uutta virtaa tehdä kaikkea vaikka mitä. Aloin jälleen nukkumaan paremmin ja olin heti aamusta pirteä. Virtaa onkin riittänyt sitten hyvin paria päivää lukuun ottamatta. Välillä on tuntunut että olen kuin joku durasell ylivilkas tyyppi. Koko ajan on pitänyt tohuta kaikenlaista ja uusia ideoitakin on tullut. Myös uusia päähänpistojakin on tullut tehtyä, joita en ehkä alku syksyn väsymyksessä olisi tehnyt.

Yksi päähänpisto oli kasvattaa hiukset nopeasti ihan uuteen malliin. Operaatio toteutettiin uusien Cambridge neuvojien kampaamossa Salon Devinessä. Stiina laittoi minulle hiuspidennykset kolmannella Detox viikolla. Toisella viikolla olimme värjänneet jo hiukseni sellaisiksi kuin halusin ja uudet jatkeet värjättiin sitten samanvärisiksi ja odottamaan kiinnitystä. Mukava saada välillä jotain uutta piristämään syksyä. Alla kuvassa ennen pidennystä ja testasin viikonlopun vähän pidempiä ja vimpassa kuvassa lopullinen pituus. Tavoite on nyt kasvattaa omia pikkuhiljaa viimeiseen kuvaan asti ja sitten kun omat on sopivat, pidennykset jää pois.

Toinen päähän pisto iski, kun yhtenä aamuna, kun olin herännyt aikaisin. Aikani kuluksi katselin facebookia, niin löysin sieltä Niisku neidin, joka etsi kotia. Niinpä päätimme Maijan kanssa ottaa Niiskun meille ja haimme sen yhtenä iltana Kajaanista. Nyt meillä on sitten Laten ja Vallun lisäksi Niiskukin. Siinäpä olikin taas vähän lisää puuhaa uuden kaverin kanssa. Tämäkin olisi saattanut jäädä tekemättä jos oisin ollut vielä väsynyt ja saamaton. En ainakaan silloin olisi aamulla aikaisin jaksanut tutkiskella Facebookia ja Niisku olisi jäänyt löytymättä.

Jälleen normaalipainoon

Yksi tavoitteistani Cambridge Detoxilla oli saada muutama kilo painoa pois. Neljän viikon aikana lähti 4,5 kiloa läskiä. Nyt oma Bmi onkin jälleen normaalipainon puolella. Painoa olisi voinut lähteä vähän enemmänkin, mutta alkupuolella olleen isomman lipsun ja lopussa olleiden pienten ateria lipsujen takia, en saanut niin paljoa kuin oli tavoitteena. Mutta tämäkin on nyt hyvä. Alussa oli tavoitteena saada myös alkuun oma painon pudotusprojekti lopulliseen puolitoista vuotta sitten asetettuun uuteen tavoitteeseen. Menen nyt hissukseen eteenpäin ja alan jälleen reenata enempi, sitä mukaan kun polveni jälleen kestää. Nyt kun polven piikitys on takana ja painoa on vähän vähempi, uskon, että juoksukin jälleen sujuu paremmin.

Tavoitteena on ensi kesänä osallistua polkujuoksu viikonlopputapahtumaan Rukalla, mikäli olen lopullisessa painotavoitteessani ja polvi kestää, niin paljon, että jaksan kunnolla juosta koko talven ja kevään. Nyt sitten lenkkeilään satoi tai paistoi…

Ateriarytmi kuntoon ja herkut pois

Nyt kun muutama päivä Detoxista on mennyt, olen huomannut, että neljännen viikon viiden aterian rytmi on tullut jälleen normiksi. Ruokien annoskoot ovat pienentyneet, koska Detoxilla annoskoot on olleet pieniä. Pienemmästäkin määrästä tulee helpommin täysi olo eikä tee mieli syödä ähkyyn enään.  Olen jälleen alkanut pitämään eväitä töissä, jolloin myös ateriarytmi pysyy hyvänä ja tulee syötyä järkevästi päivän aikana. Lautasmalli on myös nyt käytössä. Yllä olevassa ekassa kuvassa onkin yhden päivän eväät, jossa lautasmallikin toteutuu hyvin.

Karkin ja herkkujen syönti on jäänyt pois. Enään ei edes ole tullut mielitekoja, kuten ennen Detoxia. Nyt nautin iltaherkuksi edelleen Kirsikka – mansikka pirtelöä puolukoilla ja se on riittävä herkku ja pelkät puolukat jäisinäkin on hyviä nyt. Puolukoita onkin nyt kulunut reilusti monessa muodossa. Onneksi niitä on useampi ämpärillinen pakasteessa. Cambridge Detox toimiikin hyvin katkaisuhoitona meille herkkusuille.

Tästä on nyt hyvä jatkaa jälleen pirteänä kohti uusia haasteita. Detoxin otan uusiksi heti, kun tuntuu että pieni katkaisuhoito on paikallaan, jos herkut alkavat jälleen maistua liikaa. Olen nyt tyytyväinen tämänkertaiseen, vaikka pikku lipsut tulivatkin.

Detox sattui nyt myös sopivaan hetkeen Cambridge Ohjelman Brändi uudistuksen kanssa, josta johtuen on ollut monenlaista pikku puuhastelua.

Voit käydä lukemassa kokemuksiani tämän kertaisesta Cambridge Detoxixta seuraavista jutuista: 

2. viikko Cambridge Detoxilla

2. viikko Cambridge Detoxilla

2. viikko Cambridge Detoxilla

2. viikko Cambridge Detoxilla on alkanut. Ensimmäisen viikon painon pudotus oli 2,3kg ja olo on mitä mainioin nyt!! Virtaa riittää paljon taas ja se nuutunut olo on pois jo nyt vaikka Detoxia vasta viikko takana. Yö unet on nyt parantuneet myös tosi paljon.. Tästä on hyvä siirtyä toiselle viikolle. Nyt toisella viikolla saan Cambridge aterioiden lisäksi myös marjat ja vähän muutakin syötävää, kuin pelkät Cambridge ateriat. Tässäpä viikon kuulumisia ja tapahtumia..

Alkuviikko

2. viikon ekapäivä alkoi jälleen pienellä aamulenkillä ennen kalajoelle valmentamaan lähtöä. Ennen lenkkiä söin pienen aamupalan ja ekan Cambridge aterian otin vasta Kalajoella. Oli kiireinen päivä ja viimeisen Cambridge aterian otinkin vasta illalla 8 aikoihin. Oikein nautin, kun sain laittaa marjoja Kirsikka -Mansikka -smoothieen. Tein smoothien blenderillä ja laitoin sekaan puolukoita. Inhosin ennen puolukoita yli kaiken.

Nykyään Cambridgen myötä olen alkanut syömään puolukoita ensin pirtelöissä ja nykyään voin syödä niitä hyvin vaikka paljaaltaan. Monet laihduttajat ovatkin oppineet juuri Detoxn aikaan syömään puolukoitakin, sillä ne sopivat esim. Kirsikka-Mansikka smoothieen, joka on makea. Kun puolukat lisää siihen, ne katoavat sopivasti pirtelön makuun. Poimin itselle tänä syksynä 4 ämpärillistä puolukoita, jotka varmaan katoavat talven aikana.

Liikunta

Keskiviikkona jätin vielä polkujuoksu treenit väliin ja kävin vain itsekseni rauhallisemmalla lenkillä. Lenkkeilyt olen joka päivä, mutta vähän normaalia rauhallisemmin. Pikkuhiljaa alan jälleen lisäämään tehoja ja juoksemaankin, mutta vauhdin pidän kuitenkin rauhallisena.

Sunnuntaina päätin aloittaa Nordic Trailin marrasputki juoksuhaasteeseen. Siinä pitää juosta marraskuussa joka päivä 25min tai 1,6km. Nämä on onneksi sen verran lyhyitä matkoja, että uskalsin aloittaa haasteen. Polvi on ollut nyt kohtalaisessa kunnossa, kun lenkkeily on ollut vähän rauhallisempaa Detoxilla ja turvotuksia on lähtenyt. Torstaina kävin röntgenissä ja 24 pv laitetaan piikki polveen. Sitten alkaakin jännitys paraneeko se… Detox onkin siinä vaiheessa jo ohi, joten toivottavasti voin jälleen sitten keskittyä paremmin juoksemiseen. Tämä pieni ”tauko” onkin ollut sopivaan aikaan.

Sunnuntain aamulenkillä innostuinkin vähän pidemmälle lenkille. Alun ja lopun kävelin ja puolessa välin juoksin haasteen 25 min. Paukut riitti tosi hyvin vaikka aamupala oli pieni. Iltapäivällä käytiin muutama tunti metsässä raivaussahojen kanssa puuhastelemassa. Liikuntaa tulikin päivälle sitten tosi hyvin.

….Lipsahdus

Alkuviikko meni tosi hyvin detoxilla, vaikka välillä oli haasteita. Perjantaina oli tosi vaihderikas päivä. Päivällä selvisi asia, jota olisi ollut kiva juhlistaa vaikkapa käymällä lounastauolla syömässä. En kuitenkaan mennyt ja ajattelin, että en juhli ainakaan ruualla tai juomalla, vaan teen detoxia ohjeiden mukaan. Selvisinkin iltaan hyvin ja oli tosi tyytyväinen itseeni. Mutta sittenpä Pentti tuli illalla töistä kotiin mukanaan Bailey suklaata… Se oli sitten menoa. En ajatellut yhtään mitään muuta kuin että suklaata ja nyt juhlin paivän tapahtumaa!!! Repsahdin totaalisesti. Ennenkuin ajattelin järkevästi oli suklaa paketista mennyt puolet ja Pentille jäi puolet!!

Suklaassa oli 516 kcal/100g ja paketissa oli 320 g. Koko paketissa oli 1651,2 kcal ja suklaapaloja 28 kpl, jolloin yksi pala oli n. 59 kcal. Minä söin puolet joten minun energiamäärä oli 825,6 kcal ja se on enempi kuin saan toisella viikolla syödä yhteensä… että sellainen ”pieni” lipsahdus

Oisin ottanut suklaasta kuvan, mutta söin ne nopeasti, että en ehdi tulla järkiini, niin siksi kuva jäi ottamatta. Jos oisin syönyt hitaasti, niin oisin voinut järkiintyä vaikkapa parin palan jälkeen ja sitten en olisi saanut ”nauttia” morkkiksesta ja elämä olisi ollut varmaan tylsää. Nyt voin olla myös ylpeä itsestäni, kun putki ei jäännyt päälle, vaan sain katkaistua sen heti illalla, enkä syönyt muuta ylimääristä, kuten joskus aiemmin varsinkin entisessä elämässä olisin tehnyt. Lisäksi usein ennen lipsumisen jälkeen ajattelin, että jatkan laihduttamista sitten maanantaina ja syön nyt viikonloppuna. Valmentajakin on vain ihminen eikä aina ihan järkevä..  Jäljelle jäi vain tuo tyhjä paketti

Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen viikkooni, vaikka tämä yksi vähän isompi lipsahdus tuli. Pääsin lipsun jälkeen uudestaan hyvään alkuun ja muita lipsahduksia ei tullut. Kolmas viikko on alkanut kiireisenä, joten tämä juttukin tulee pari päivää myöhässä. Mutta kolmannesta viikosta lisää myöhemmin…. Ekan viikon juttuun pääset tästä alta.