Stailaus VOC -kisan voittajalle

Stailaus VOC -kisan voittajalle

Stailauksen tulos

Stailaus VOC -kisan voittajalle

Stailaus oli palkinto Voice of Cambridge kisan voittaneille. Asiakkaani Pertti Severinkangas Siikajoelta voitti miesten sarjan ja Jyrki Haapasaari Kalajoelta voitti painonhallitsijoiden sarjan. Naisten Sarjan voitti itäsuomesta Laura Tolvasen kisaaja Heidi Hulkkonen. Valitettavasti Heidi ja Jyrki eivät ehtineet mukaan stailaukseen muiden yhteensattumien vuoksi.

Palkintoon kuului myös 2 hotelliyötä hotelli Marskissa ja mukaan sai ottaa puolison myös. Myös voittajan valmentaja pääsi puolisoineen mukaan. Niinpä mekin mieheni Pentin kanssa on oltu voittomatkalla ja nyt junassa palailemassa kotiin päin. Valitettavasti korona-aika hieman vaikutti matkalla liikkumisiin ja tekemisiin, mutta olipahan tällä kertaa rauhallinen reissu.

Tässä jutussa hieman kuvia stailauspäivästä. Valmentajakin pääsi tällä kertaa stailaukseen osan peruutuksien takia.

Lopputulos meistä molemmista tällä kertaa löytyy somesta Fb:stä The One 2One  Diet Suomi sivuilta  sekä minun fb sivuilta Cambridge Valmentaja Outi Kolehmainen

alku

Stailauksen teki Lalli Savolainen. (Fb: LalliS / Lalli Savolainen)

Kun saavuimme paikalle, oli Lalli meitä vastassa ja tässäpä eka kuva (yllä), kun saavuimme, Pertti ja Lalli

Kahvi
Heti alkuun Lalli tarjosi meille kahvia omaan persoonalliseen tyyliinsä.
Jenni
Meillä oli One 2 One Dietin puolesta mukana Jenni Vainio. Jenni olikin hoitanut meidän reissun käytännönjärjestelyt ja toi meidät myös stailaukseen.
hauskaa
Minäkin pääsin stailaukseen. Aluksi Lalli laittoi raitoja ja uutta väriä hiuksiin ja teki kunnon sotamaaluksen.
Lalli näyttää mallia

Kuvassa Lalli näyttää mallia miten istua yms… Tarinan ekasta kuvasta näet sitten lopputuloksen…

minä kuvauksessa

Jenni huolehti stailausten kuvauksista ja tulihan tietysti itsekkin räpsittyä muutama kuva. Kuvattavaksi jouduin lopulta minäkin.

Tässäpä oli muutama kuva stailauksesta ja kuvia tulee ajan kanssa someen lisää, kunhan meidän graafikko ehtii tehdä niitä sitten enemmän.

Haluaisitko sinä stailaukseen? Osallistumalla kevään VOC2021 -kisaan voit olla yksi stailattavista kesäkuussa!! Kysy lisää omalta Valmentajaltasi tai varaa aika One 2 One Dietin tutustumiseen tai aloitukseen. Meitä Valmentajia ja sparraajia löytyy ympäri Suomen ja jos omalta paikkakunnaltasi ei löydy, niin valmennamme myös etänä. Minun ajanvaraus yms tiedot löydät www.outikolehmainen.fi. tai soita 0400 895484

Jos vielä mietit eteenpäin asiaa, niin sinäkin voisit olla tulevaisuudessa stailattavan sparraaja ja mukana stailauksessa kuvaamassa kuten minäkin tällä kerralla pääsin mukaan ja palkintomatkalle. Kerron mielelläni Valmentajan / sparraajan työstä. Soita 0400 895484

Pääset linkeistä katsomaan lisää joulukalentereiden luukkuja, myös aiemmilta vuosilta..