Sanna lähtee Lontooseen, päiväkirja osa1

Sanna lähtee Lontooseen, päiväkirja osa1

Sanna lähtee Lontooseen!

Sanna lähtee Lontooseen, vaikkei tainnut tietää, kun aloitti urakkansa kohti keveämpää elämää. Lontoon matka on palkinto sinnikkäästä uurastuksesta hyvän olon ja kevyemmän elämän lisäksi. Matkan Sanna voitti Vuoden Cambridge Kasvo kisasta voittamalla naisten sarjan kesäkuussa. Pisteenä iin päälle olisi vielä palkintomatkan lopuksi Suomen edustus kansainvälisessä  Slimmer of the year -kisassa. Suomen edustaja valitaan naisten,- miesten ja painonhallitsija sarjan voittajista.

Kerron blogissani myös taustaa asiakkaastani Sannasta, miten hän voitti Lontoon matkan sekä miten valmistaudumme Sannan kanssa matkalle ja tietenkin sitten kun pääsemme matkalle miten matka sujui ja mitä siellä tapahtui.

Sanna ja matkan alku kevyempään elämään

Alkuaan Sannan matka Lontooseen alkoi jo enennen kuin Sanna tiesi mitään koko matkasta. Sanna aloitti laihdutusmatkansa jo reilu kuusi vuotta sitten Auringonkukassa Anttilan Pirkon valmennuksessa. Vuonna 2014 Sanna siirtyi minun valmennukseen Pirkon lopetellessa Valmentajan työtään. Aloitimme silloin yli neljän vuoden yhteistyön.

Yllä vasemman puoleisen kuvan on ottanut Pirkko Sannan  aloittaessa laihdutuksen. Keskimmäinen kuva on otettu 2017 joulukuussa, kun Sanna pääsi omaan tavoitteeseen. Vuosien kuluessa, kun olen oppinut tuntemaan Sannan paremmin, olen huomannut että hänen sinnikkyys vuosien varrella on vain kasvanut. Vaikka välillä on tullut takapakkia, on hän aloittanut urakkansa aina uudestaan ja jatkanut vain eteenpäin. Valmentajana voin olla todella ylpeä Sannan suorituksesta. Sanna teki sen itse ja on ollut jo joulukuusta 2017 omassa tavoitepainossaan yli 40 kg kevyempänä!!!

Sanna ja Vuoden Cambridge Kasvo 2018 -kisa

Sanna innostui keväällä 2018 Vuoden Cambridge Kasvo kisasta, jolloin hän teki loppuviilauksen Cambridge kunto-ohjelmalla valmennuksessani. Sanna pääsi kisakuntoon eli bmi alle 25 toukokuussa, jolloin oli myös ilmoittautuminen kisaan. Oikeanpuoleinen kuva ylhäällä on virallinen kisakuva, joka on otettu toimistoani lähellä olevassa leikkipuistossa.

Kuvasimme kisakuvia Sannasta leikkipuiston lisäksi myös toimistolla ulkona ja sisällä. Sannasta sai helposti erilaisia kuvia pienen ensijännityksen jälkeen. Stailauksia ei tarvinnut tehdä ollenkaan, vaan Sanna oli kuvissa aivan oma itsensä. Kuvissa ei ole käytetty kuvankäsitteyohjelmia, ainoastaan kuvan kokoa on pienennetty. Näistä kuvista saimme virallisen kisakuvan, joka on myös onnistujatarinassa ja Cambridge Ohjelman äänestys julkaisuissa. Olemme Sannan kanssa käyttäneet myös muita kuvauksestamme saamiamme kuvia mm. Sannan ja minun FB julkaisuissa.
Cambridge Ohjelma järjesti Vuoden Cambridge Kasvo 2018 Kisan kesäkuun alussa. Kisassa oli naisten, miesten ja painonhallitsijoiden sarjat. Ehdokkaita pystyi äänestämään www.cambridgeohjelma sivuilla.

Ehdokkaat, heidän valmentajansa ja Cambridge Ohjelma jakoivat julkaisuja äänestyksestä kisan aikana.

Kisan aikana Sannasta oli hieno lehtijuttu paikallis lehdessämme Raahelaisessa 16.6.2018. Jutussa Sanna kertoo mm. kuinka hänen itsetuntonsa nousi ja onnellisuus lisääntyi. Sanna on innokas kertomaan muutenkin omasta tarinastaan ja onnellisuus paistaa hänestä todellakin nykyään.

Sanna voitti VCK 2018   naisten sarjan

Sannan kanssa lähdimme kisaan heti sillä mielellä että Sanna voittaa. Ja Sannahan tietysti voitti naisten sarjan. Miesten sarjan voitti Jarkko, painonhallitsijoiden sarjan voitti Katri

Kannattaa käydä lukemassa myös Jarkon ja Katrin tarinat linkeistä. Voit lukea lisää  Cambridge Ohjelman onnistujatarinoita

Kaikki sarjojen voittajat ja heidän valmentajansa saivat palkinnoksi matkan Lontooseen marraskuussa. Joten minä valmentajana pääsen Sannan siivellä matkaan. Sannan voitto oli itselleni myös valmentaja urani kohokohtia.

Sannan voiton jälkeen oli vielä Raahen Seudussa ”pikapuhelu” juttu Sannan voitosta.
Heinäkuun lopulla Pekan Päivillä olimme Sannan kanssa Kesportin edessä jututtamassa ihmisiä. Saimme samaan kuvaan myös Pirkon ( kuvassa vasemmalla), Sannan ensimmäisen Valmentajan.

Kesä on mennyt Sannalla hyvin. Heinäkuussa tarjosimme toimistollani kahvit äänestäjille naisten sarjan voiton kunniaksi.

Suomen edustajan valinta kansainväliseen Slimmer of the year -kisaan

Tämän blogi kirjoituksen aikana (20.8.2018) on menossa Suomen edustajan valinta kansainväliseen Slimmer of the year -kisaan. Edustaja ehdokkaat ovat VCK- kisan miesten, naisten ja painonhallitsija sarjojen voittajat, joten Sanna kilpailee myös mukana. Edustajaa pääsee äänestämään Cambridge Ohjelman sivuilla. Äänestys päättyy 24.8.2018.
Nyt jännäämme Sannan kanssa pääseekö hän nousemaan Suomen edustajan kisalavalle Englannissa heti Lontoon palkintomatkan jälkeen. Kisan edustus onkin nyt seuraava tavoite ja jos se tulee, alkaa valmistautuminen kisaan ja voiton tavoittelu siellä!!

Valmistautuminen lontoon matkalle jatkuu

Nyt on alkamassa lontoon matkan valmistautuminen Sannalla ja Valmentajalla myös. Sanna on aloittamassa uudestaan Cambridge kunto-ohjelmalla, jolla viilataan muutama pieni asia kuntoon. Reissussa osallistumme gaalaan, jossa pitää kantaa iltapuku ryhdikkäästi ja senhän Sanna tulee osaamaan! Korkkarikävelyn harjoittelu kuuluu myös asiaan. Onneksi Sanna on jo edustava, joten nyt vain pientä viilausta.

Koska Valmentaja lähtee reissuun mukaan, joutuu valmentaja nyt myös ”laihikselle” ja kuntokuurille!!!

Nyt alamme suunitella myös Gaalaan juhlapukua. Mallit on mietinnässä ja kaavoja alamme kohta suunnittelemaa. Nyt odotamme vielä voittaako Sanna Suomen edustuksen, joka tietenkin vaikuttaa gaalan pukeutumiseen!! Nyt kaikki äänestämään, niin saadaan tehdä Sannalle kunnon edustusasu!!!

Tästä jatkamme nyt valmistautumista eteenpäin. Kerron syksyn aikana lisää Sannan ja minun kuulumisia ja miten valmistautuminen etenee reissun lähetessä. Ensi viikolla tiedämme myös edustaako Sanna Suomea Englanissa!!

Peukut pystyyn ja äänestämään!!!!           Sanna voitti!!!

Reissusta tulemme kertomaan myös täällä blogissa ja facebokissa sivuillani Cambridge Valmentaja Outi Kolehmainen

Mukavaa syksyn alkua kaikille lukijoille!

Matka jatkuu kohti Lontoota kevyempänä!

Tästä pääset Sanna lähtee Lontooseen jatko-osaan: