Stailaus VOC -kisan voittajalle

Stailaus VOC -kisan voittajalle

Stailauksen tulos

Stailaus VOC -kisan voittajalle

Stailaus oli palkinto Voice of Cambridge kisan voittaneille. Asiakkaani Pertti Severinkangas Siikajoelta voitti miesten sarjan ja Jyrki Haapasaari Kalajoelta voitti painonhallitsijoiden sarjan. Naisten Sarjan voitti itäsuomesta Laura Tolvasen kisaaja Heidi Hulkkonen. Valitettavasti Heidi ja Jyrki eivät ehtineet mukaan stailaukseen muiden yhteensattumien vuoksi.

Palkintoon kuului myös 2 hotelliyötä hotelli Marskissa ja mukaan sai ottaa puolison myös. Myös voittajan valmentaja pääsi puolisoineen mukaan. Niinpä mekin mieheni Pentin kanssa on oltu voittomatkalla ja nyt junassa palailemassa kotiin päin. Valitettavasti korona-aika hieman vaikutti matkalla liikkumisiin ja tekemisiin, mutta olipahan tällä kertaa rauhallinen reissu.

Tässä jutussa hieman kuvia stailauspäivästä. Valmentajakin pääsi tällä kertaa stailaukseen osan peruutuksien takia.

Lopputulos meistä molemmista tällä kertaa löytyy somesta Fb:stä The One 2One  Diet Suomi sivuilta  sekä minun fb sivuilta Cambridge Valmentaja Outi Kolehmainen

alku

Stailauksen teki Lalli Savolainen. (Fb: LalliS / Lalli Savolainen)

Kun saavuimme paikalle, oli Lalli meitä vastassa ja tässäpä eka kuva (yllä), kun saavuimme, Pertti ja Lalli

Kahvi
Heti alkuun Lalli tarjosi meille kahvia omaan persoonalliseen tyyliinsä.
Jenni
Meillä oli One 2 One Dietin puolesta mukana Jenni Vainio. Jenni olikin hoitanut meidän reissun käytännönjärjestelyt ja toi meidät myös stailaukseen.
hauskaa
Minäkin pääsin stailaukseen. Aluksi Lalli laittoi raitoja ja uutta väriä hiuksiin ja teki kunnon sotamaaluksen.
Lalli näyttää mallia

Kuvassa Lalli näyttää mallia miten istua yms… Tarinan ekasta kuvasta näet sitten lopputuloksen…

minä kuvauksessa

Jenni huolehti stailausten kuvauksista ja tulihan tietysti itsekkin räpsittyä muutama kuva. Kuvattavaksi jouduin lopulta minäkin.

Tässäpä oli muutama kuva stailauksesta ja kuvia tulee ajan kanssa someen lisää, kunhan meidän graafikko ehtii tehdä niitä sitten enemmän.

Haluaisitko sinä stailaukseen? Osallistumalla kevään VOC2021 -kisaan voit olla yksi stailattavista kesäkuussa!! Kysy lisää omalta Valmentajaltasi tai varaa aika One 2 One Dietin tutustumiseen tai aloitukseen. Meitä Valmentajia ja sparraajia löytyy ympäri Suomen ja jos omalta paikkakunnaltasi ei löydy, niin valmennamme myös etänä. Minun ajanvaraus yms tiedot löydät www.outikolehmainen.fi. tai soita 0400 895484

Jos vielä mietit eteenpäin asiaa, niin sinäkin voisit olla tulevaisuudessa stailattavan sparraaja ja mukana stailauksessa kuvaamassa kuten minäkin tällä kerralla pääsin mukaan ja palkintomatkalle. Kerron mielelläni Valmentajan / sparraajan työstä. Soita 0400 895484

Pääset linkeistä katsomaan lisää joulukalentereiden luukkuja, myös aiemmilta vuosilta..
Hotelli aamupala

Hotelli aamupala

Hotellin aamupala

Hotelli aamupala reissussa

Hotelli aamupala syötiin tänään Marskissa. Hotelleissa tulee aamupalalla helposti otettua vaikka mitä, silmät syö enemmän kuin vatsaan mahtuu. Tässä vuosien varrella Valmentajan ollessa on pikkuhiljaa oppinut miettimään mitä omalle lautaselle kerää. Aiemmin söin ihan erilailla kuin nykyään.

Tänään aamupalalla oli tarjolla kaikkea mahdollista ja vähän erilaista, kuin tavallisesti Scandic hotelleissa. Kiersin ensin pikaisesti mitä tarjolla ja sitten keräsin omat jutut lautaselle. Otin heti ison lautasen ja suuntasin vihanneksille ja hedelmille. Sen jälkeen kävin valitsemassa parhaimmalta vaikuttavan kananmunan ja sehän oli paistettu muna tällä ketaa.

Leikkele pöydästä valitsin pari kinkkusiivua ja raejuustoa. Leipävalikoimasta olisin ottanut täysjyvä ruisleipää, mutta ne oli turhan isoja paloja, joten valitsin pienen siemensämpylän. Salaattipöydältä valitsin vielä herkuksi marinoitua punasipulia. Juomaksi otin lasin appelsiini tuoremehua.

Entinen minä vuosia sitten olisi nyt valikoimista ottanut edellämainittujen lisäksi tai tilalta karjalanpiirakkaa, nakkeja pekonia, riisipuuroa, hilloja, kakkua, leipää enempi, tuoremehua useamman lasin yms…

En nyt viitsi reissussa alkaa tarkemmin laskemaan energiamääriä, mutta tämä minun annos on kuitenkin monta kertaa kevyempi, kuin entisen minun aamupala hotellissa. Jos haluat tietää mitä mikäkin sisältää, voit käydä laskemassa Finelin ruokapäiväkirjassa ne.

Tällä aamupalalla al0itettiin päivä. Päivällä onkin vähän kevennetty ja söin pari One 2 one Dietin patukkaa lounaaksi ja välipalaksi. Samalla pääsi välttelemään muita ruokapaikkoja, kun omat eväät on mukana. Illalla meillä onkin sitten päivällinen pitkän kaavan mukaan Marskin ravintolassa.

Illan päivällisellä ovat mukana Pertti Severinkangas One 2 one Dietin VOC -kisan miesten sarjan voittaja, Meidän pääpaikan tiedottaja yms henkilö Jenni Vainio ja minä sekä mieheni Pentti. Mukaan piti tulla myös Pertin vaimo sekä naisten sarjan ja painonhallitsija sarjojen voittajat, mutta he eivät valitettavasti päässeet mukaan.

Huomenna onkin sitten vuorossa Pertin stailaus ja siitä on sitten myöhemmin lisää juttua somessa…

Elämää on välillä ja samoin laihduttajillakin ja painonhallitsijoilla tulee eteen tapahtumia, reissuja tai juhlia, jolloin tehdään hyviä valintoja sekä välillä vähemmän hyviä valintoja. itse päätät mitä haluat syödä tai  jättää syömättä.

Voit käydä lukemassa minun juhlatarjoiluja, jossa vähän keveämpääkin tarjottavaa. Kts. linkistä Tarjoilut juhlissa.

Pääset linkeistä katsomaan lisää joulukalentereiden luukkuja, myös aiemmilta vuosilta..