Cambridge Ohjelman nettikauppa on avattu poikkeusolojen ajaksi.

Voit ostaa tuotteita sieltä laihdutukseen, välipalaksi ja lisäravinteeksi. Nyt poikkeusolojen aikan voit myös testata tuotteita. Nettikaupasta voi ostaa kuka vain.

Nettikauppa on koko Suomen Cambridge Ohjelman järjestämä ja samaa nettikauppaa voivat käyttä kaikkien Valmentajien asiakkaat ympäri suomen. Nettikaupassa voi asioida kuka vain nyt poikkeusoloissa!! Kts. lisää Nettikaupan järjestäjästä nettikaupan sivuilta

Ostaessasi tuotteet nettikaupasta, saat halutessasi Valmennuksen etänä Kysy lisää: 0400 895484 Tai varaa aika www.outikolehmainen.fi 

Etävalmennus voidaan tehdä esimerkiksi Teams videoneuvottelu yhteyttä käyttäen. Lisää aikaa varatessasi ETÄvalmennus. Voit varata ajan minulle myös, jos olet muualta päin Suomea!

Kun tilaat NETTIKAUPASTA, lisää tilausta koskevaan kommenttikenttään ”Outi Kolehmainen”

Tuotteita on mahdollisuus saada myös Raahen ja Kalajoen liikkeistä, jolloin voit varata oman ostos – tai valmennusaikasi. Tarvittaessa pakkaan tuotteet ennakkoon ja voit noutaa ne myös ovelta tai jos et itse pääse, niin kaverisi voi noutaa.

Huom! Jos et löydä nettikaupasta sopivaa pakkauskokoa, tai sekoitusta, niin saat niitä liikkeestäni Raahesta tai Kalajoelta noutamalla, mutta varaathan silloin noutoaika.

Kysythän lisää 0400 895484 tai varaa aika www.outikolehmainen.fi Varatessasi ostosajannetti ajanvarauksesta, varaa jatkovartti ja lisää kommenttikohtaan ostoksille, jolloin ei mene valmennusmaksua.

HUOM! myös RYHMIÄ etänä kts lisää www.outikolehmainen.fi -> kts Raahen ja Kalajoen ryhmä- ja infotilaisuudet molemmista paikkakunnista.

Lisää Raahen ja Kalajoen Valmennuksista ja tuotemyynnistä poikkeusoloissa löydät BLOGI artikkelistani Tai katso lisää Cambridge Valmentaja sivulta. tai www.outikolehmainen.fi

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos jokin asia askarruttaa 0400 895484