Sosekeitto Niiskun tapaan?

Sosekeitto Niiskun tapaan on mun oma herkkuresepti, jonka ohjeen kerron kohta. Minä oon Niisku syyrianhamsteri ja mun palvelijat sanoo mua täystuhoksi, kun tykkään jyrsiä kaikkia mahollista. Tykkään erityisesti laatikoista, mutta en lanttu tai porkkanalaatikosta, vaan ihan oikeista pahvilaatikoista. Mun yhen uuden puutönön alalaita on myös hyvää…

Mun lemppari laatikko on tuossa alla olevassa kuvassa. Oon jyrsinyt sitä jo melko paljon, kun se on niin hyvää. Tykkään jyrsiä myös puun oksia ja mua sanotaankin joskus majavaksi, kun jyrsin puun joka puolelta, niin kauan kuin se menee poikki.

Yritin minä jyrsiä mun entisen asumuksen kattokarteleitakin, mutta mun palvelijat hermostuivat ja ostivat mulle paljon korkeamman tönön missä ei ennään oo kaltereita. Mulla loppui siinä yksi harrastus. Juoksupyöränkin sain uuden, kun vanhan päälle ei saanut kuulemma kiivetä. Siitä pääsi hyvin vetään leukoja kaltereista. Nyt mun käsivoimat varmaan heikkenee. Pitää keksiä muita reenitapoja….

Aloin nyt sitten kokkaileen ja keksiin uusia reseptejä. Kerronpa mun parhaan reseptin teillekkin.

Niiskun sosekeitto

1 Porkkana

1 pottu

Keitä pottu ja porkkana ja soseuta ne. Sekoita pikkusen keittovettä sekaan ja keitto on valmis!!! Nam!! Mun keitossa on joskua isoja sattumia, pottuja, porkkananpaloja ja ihan kunnon lihaa.

Jos sinä et viitsi tehdä itse tätä keittoa, osta kaupasta pilttipurkki ja keitä se. Onnistuu se siitäkin.

Voit käydä kattoon mun palvelijan Lanttusosekeitto ohjeen sen vanhoista jutuista. Siellä on kuulemma juttua, kuinka paljon energiaa tulee, jos käyttää erilaisia kermoja tai jotain sinnepäin.

Joulusiivot

Nyt kun oon tehnyt sosekeiton jo jouluksi, niin pitäis kait alkaa siivoamaan kämppää. Minä oon vähän taas riehunut. Mulla riittää virtaa aina vaikka kuinka paljon. Kävin taas jyrsiin mun lemppari laatikkoa ja vähän muutakin. Ehkä minä ehin siivota vielä jouluksi. Siinä kuulemma kuluu hyvin energiaa ja palvelija sanoi että siivous on hyvää hyötyliikuntaa.

En kyllä oikeastaan tarvi mitään hyötyliikuntaa, kun minä liikun muutenkin niin paljon, että musta ei kuulemma taho saaha kuviakkaan. Kaikki kuvat on melkeen epäonistuneita, kun näyn niissä vain viuhataneena..

Juoksen muuten metrin maailmanennätyksen alle sekunnissa. Late jää heti mun jälkeen, kun se on niin laiska juokseen ja vallu on jo niin kalkkis jo ettei siitäkään oo kisaamaan, vaikka se oli kuulemma nuorena tosi nopee, mutta en usko että ois siltikään mulle pärjännyt.

Mun pitää nyt lähtä jatkamaan puutönön jyrsintään, että saan jouluksi mun mentävän aukon alanurkkaan. Aattelin alkaa sitten kyttäileen milloin palvelijat unohtaa alaoven auki, niin pääsen siitä kolosta sitten karkaan. Ajattelin lähtä jouluna hakeen vähän herkkuja, kun palvelijat ei oo nyt antanu niitä mulle. Pitää hamstrata niitä sitten vähän enempi.

 Minä syön tuota mun keittoa jouluna ja annan sitä vähän ehkä Latelle ja Vallullekin. Tee mun sosekeittoa jouluksi sinäkin!!! Se on tosi hyvää!!! Palvelija aiko tehä tänä vuonakin kuulemma jotain juustoporokeittoa, sen ohje löytyy vissiin sieltä viime vuoden kalenterin luukusta 22. Minä voin syyä siitä keitosta sen poron kokonaan, mutta sitä juustoa en varmasti syö…..