joulun testi
JOULUKALENTERI 2022
ykkonen
kakkonen
kolomemen
kolomemen
viitonen
kuusi
seittonen
kaheksan
yhdeksän
kymppi
yksyks
kakstoista
kolto
nelto
viistoista
kuustoista
seitentoista
kasitoista
ysitoista
kakskyt
kaksyks
kakskaks
kaksikymmentakolme
kakskytnelja

Huom! Kaikki kalenterin jutut löytyvät myös Blogin puolelta.

Joulukalenteri 2022 on Cambridge Valmentajan tekemä kalenteri. Tänä vuonna kalenterissa on juttuja perinteiseen tapaan laihdutukseen ja painonhallintaan liittyvistä asioista. Mukana mm. tietoa ja kaloreista ja terveellisestä ruuasta ja välillä juttua vähemmän terveellisistä ruuista. Aina kun ei tarvitse olla täydellinen, ei valmentajankaan. Lisäksi löytyy Valmentajan työhön ja vapaa-aikaan liittyviä höpötyksiä yms. Saattaapa jossain vilahtaa Jamppa hamsunkin juttuja. Jouluna ollaan viisaampia, mitä kalenterista löytyy…

Kaloritietoa on kerätty mm. Finelistä ja osassa jutuista taustalla on Suomalaisten Ravitsemussuositukset. Tietysti, kun tämä on Cambridge Valmentajan kalenteri, vilahtelee One 2 one Diet sivutkin aina silloin tällöin sekä sen eri ohjelmat.

Kalentereiden luukkujen jutut aukeavat aina aamuisin ennen kahdeksaa kunakin päivänä. joku päivä voi myöhästyäkin, jos oon unohtanut tai kynä on ollut tylsä…

Maija taiteili kuvat kalenterin luukkuihin ja luukkujen sisällöissä olevat kuvat ovat pääsääntöisesti itse räpsimiäni osa uusia ja osa vanhoja..

Rauhallista Joulun aikaa kaikille lukijoille ja muistetaan, että välillä saa herkutellakin hyvällä omalla tunnolla, kun joulu on vain kerran vuodessa, mutta onneksi joka vuosi.

Allaolevista linkeistä pääset lukemaan aiempien vuosien kalentereitakin.