pähkinäpatukka välipalaksi

Pähkinäpatukka välipalaksi

Pähkinäpatukka sopii hyvin välipalaksi laihduttajalle tai kenelle vain. Kuvassa One 2 one Dietin pähkinäpatukka. Nämä patukat ovat myös ateriakorvikkeita, joissa on kaikki tarvittava pienessä koossa ja helposti imeytyvässämuodossa. Näitä voi käyttää välipalaksi tai ateriaksi, myös muutkin, kuin laihduttajat.

Tulevana viikonloppuna olen menossa Helsinkiin, kun siellä on Voc -kisan voittaneiden stailauspäivä. Miesten sarjassa voitti asiakkaani Pertti Severinkangas ja painonhallitsija sarjan voitti Jyrki Haapasaari. Valitettavasti Jyrki ei ei ehdi mukaan. Reissuun on pakattu pino patukoita, niin voin syödä välipalaksi milloin vain tai jos ei ehdi syömään ajallaan voi napata patukan aterian tilalta.

Kun lähden pitemmälle lenkille tai jonnekkin retkeileen, on minulla aina patukka taskussa tai repussa. Siitä saa tarvittaessa hyvin lisää energiaa, mikäli tarvii keken matkaa piristystä. Patukoissa on energiaa n. 200 kcal/kpl ja hiilareita, proteiineja sekä rasvaa.

One 2 one Dietin patukat

One 2 one Dietin patukat ovat samoja, kuin Cambridge Ohjelman patukat. Meidän nimi ja ulkonäkö on vain muuttunut. Tuotteet, valmennus ja Ohjelmat on lähes samat kuin ennenkin.

Tällä hetkellä myynnissä on Sitruuna-, Omena-Mansikka-, Suklaa ja Pähkinäpatukka. Lisäksi minulla on vielä pieni erä Kirsikka patukkaa myynnissä.

Lähipäivinä saattaakkin olla juttua kalenterissa ehkä hotelliaamupalasta tai muusta ulkona syömisestä. One 2 one Dietillä laihduttavatkin tai painonhallitsijat voivat reissata ja syödä välillä ulkona tai hotelliaamupaloja…One 2 one Diet on enemmän kuin vain pelkät pussit tai patukat…

Pääset linkeistä katsomaan lisää joulukalentereiden luukkuja, myös aiemmilta vuosilta..