Sari ja Voice of Cambridge -kisa

Sari osallistuu Voice of Cambridge kisaan, joka on Cambridge Ohjelman järjestämä kisa laihduttajille ja painonhallitsijoille. Kisa oli aiemmin Vuoden Cambridge Kasvo nimella. Joinakin vuosina Suomen voittaja on osallistunut kansainväliseen kisaan. Olimme mukana 2 v. sitten Englannissa, jossa Suomea edusti silloinen kisaajani Sanna. Tänä vuonna voittaja olisi päässyt kansainväliseen kisaan myös, mutta korona iski, ja kisat peruttiin.

Kisassa on naisten, miesten ja tasapainoilijoiden sarja. Sari osallistuu naisten sarjaan. Jokaisesta sarjasta pääsee kolme eniten ääniä saanutta finaaliin, joka järjestetään Suomen Cambridge Ohjelman gaalassa helsingissä marraskuussa. Siellä valitaan finalisteista kaikkien sarjojen voittajat. 

Sarin laihdutustarina

Sarin laihdutus tarina alkoi jo useampi vuosi sitten. Ensimmäisen kerran Sari tuli Cambridge Ohjelmalle 2014. Vuosien aikana Sarille on tapahtunut monenlaista elämässä ja laihdutustakin on aloitettu useamman kerran. 2018 alkoi viimeinen laihdutusmatka Cambridgella, jolloin kipinän kunnon pudotukseen antoi Sarin hyvä ystävä silloinen kisaajamme Sanna.

Vuosi sitten Sari olikin jo melkein nykyisessä painossa. Pientä vaille että olisi voinut osallistua jo silloin kisaan, mutta aika ei ollut  silloin vielä kypsä. Nyt kiloja on lähtenyt 32 kg ja muutos näkyy hyvin.  

 

Lue Sarin tarina Cambridge sivuilta:

Kisakuvauksia

Kuvasimme Sarin kisakuvat itse. Aluksi vain testailimme itse kuvaamista ja miltä Sarista tuntuu olla niissä.

Kuvasimme museon rannassa melko paljon ja kävimme siellä pariinkin otteeseen.Varsinainen kisakuva löytyikin sitten niistä kuvista. Kisakuvassa Sarilla on Noshin mekko.

 

Kävimme kuvaamassa myös jäähalilla, jossa Sari viettää paljon aikaa

Yhdet kuvat kävimme ottamassa Maivaperällä, mutta silloin sattui huono kuvaussää.

Muutamia kuvia otimme naapuriliike PÄIVÄN MARISSA

Lehtijuttu

Raahenseutu teki Sarista jutun keskiviikon 16.9.2020 lehteen.

 

ÄÄNESTÄMMÄN!!

Nyt vain kaikki äänestämään Sari finaaliin ja peukut pystyyn että finaalissa tulee sitten voitto Raaheen.

Suuret kiitokset Sarille hienosta suorituksesta ja mukavasta matkasta kisaamaan!!!