Valmentaja mietteitä ja ajankohtaista poikkeusoloissa

Valmentajan mietteitä ja ajankohtaisia asioita tässä jutussa. Kerron missä mennään nyt (kirjoitettu 25.3.2020). Kuinka jatkan työtäni valmentajana? Millaisia muutoksia teen poikkeustilanteessa valmetaessani asiakkaita sekä miten hoidan tuotemyynnin? Mistä saan tsemppiä nykyisiin haasteisiin? Millaisin mielin jatkan valmennustyötäni?

Valmennukset ja tuotemyynti poikkeusoloissa

HUOM! Lisäys artikkeliin 28.3.2020 Cambridge Ohjelman NETTIKAUPPA avattu poikkeusolojen ajaksi! Voit tilata sieltä, jos et pääse noutamaan liikkeistäni.

VALMENNUS voidaan tehdä silloin ETÄNÄ.

Tilatessasi nettikaupasta lisääthän tilausta ja toimitusta koskevaan kommenttiin ”Outi Kolehmainen”

Klikkaa tästä NETTIKAUPPAAN

LISÄYS 30.4 HUOM! MYÖS RYHMÄVALMENNUKSIA ETÄNÄ

Valmennukset tehdään normaalisti valmentajan tiloissa asiakkaan kanssa ihan kasvotusten. Se on meidän Cambridge Ohjelman yksi perusasia. Nyt kuitenkin poikkeusolojen edetessä olemme tehneet  tarvittavia muutoksia valmennukseen, tuotemyyntiin ja miten tiloissani toimitaan nyt poikkeusoloissa. Lisäksi valmennukset ja tuotemyynnit voidaan järjestää tällä hetkellä ilman liikkeeseeni sisälle tuloa, mikäli epäilet esimerkiksi sairastuneesi tai et pääse paikalle. Cambridge Ohjelma seuraa epidemian etenemistä ja muutoksia tehdään lisää tarpeen mukaan. Kaikilla järjestelyilla tavoitteena on tietenkin, että valmennus ja tuotemyynti sujuisi mahdollisimman turvallisesti nyt poikkeusoloissakin. Kun poikkeusolot päättyvät palamme heti takaisin entisiin valmennus ja myyntitapoihimme.

Meitä Valmentajia on pitkin Suomea ja me jokainen huolehdimme mahdollisuuksien mukaan turvallisuudesta. Valmentajilla on erilaisia taustoja, valmennuspaikkoja ja tietenkin aluellisia eroja tämän korona epidemian aikana. Näistä asioista johtuen myös tomintatavat voivat jonkin verran vaihdella.

Tässä muutamia minun  toimintaani liittyviä ajankohtaisia juttuja poikkeusoloissa. Huomioithan kuitenkin, että muutoksia voi tulla hyvinkin nopeasti. Mikä tänään pitää paikkansa voi huomenna olla hieman toisin, mutta laihdutusta pystyt kuitenkin jatkamaan Cambridge Ohjelmalla. Saat tuotteita laihdutukseen  ja valmennukset jatkuvat edelleen tavalla tai toisella.

VALMENNUS 

ALOITUS jos et ole aiemmin ollut ohjelmalla tai aloitat uudestaan: Varaa STARTTI aika nettiajanvarauksesta tai soita, niin sovitaan milloin tehdään aloitusvalmennus.

JATKOVALMENNUS jatkuu ajanvarauksella.

Jos et pääse tai voi tulla valmennustilaani itse esimerkiksi sairastumisen tai muun koronaan liittyvän asian vuoksi. Voimme poikkeustilanteessa tehdä valmennuksen puhelimessa. Silloin mietitään erikseen miten saat tarvittavat Cambridge ateriat. Kts alempaa tuotemyynti kohdasta.

Poikkeusolojen jälkeen valmennus siirtyy takaisin aina kasvotusten tehtäviksi. Toki kuten aiemminkin, valmennusten välissä voidaan pitää yhteyttä poikkeusolojen jälkeenkin puhelimitse, mutta varsinainen valmennus on kasvokkain.

TUOTEMYYNTI jatkuu ajanvarauksella. Ajanvaraus löytyy www.outikolehmainen.fi tai puhelimitse 0400 895484. Raahen liikkeessä olen tällä hetkellä ma, ke ja to iltapäivisin tai iltaisin. Myös muut ajat mahdollisia. Kalajoella Valmennukset jatkuvat tiistaisin päivällä. Poikkeusolojen jälkeen palaan Raahessa säännöllisiin aukioloaikoihin, jolloin voit poiketa milloin vain aukioloaikoina ja odotella sisällä, jos ajanvarannut asiakas paikalla.

Jos tarvit tuotteita, etkä pääse paikalle, voin pakata tuotteet valmiiksi ja tuotteet voi noutaa sovittuna ajankohtana oveltani.  Jos olen liikkeessä, eikä ajanvarannut asiakas ole paikalla, voit myös tulla ostoksille. Tuotemyynti tulee myös jatkumaan poikkeusoloissa tavalla tai toisella. Cambridge Ohjelma tiedottaa tulevista mahdollisita muutoksista epidemian edetessä. Laihduttajat voivat normaalisti ostaa tuotteita 3 Vk:n tarpeiksi. Nyt tuotteita voidan myydä poikkeuksellisesti myös hieman enemmän, jolloin välissä tehdään valmennus paikanpäällä tai puhelimessa. Tuotteiden saanti ei tule loppumaan, vaan laihduttajat voivat jatkaa laihduttamistaan Cambridge taso-ohjelman mukaiseti tuotteita käyttämällä. Kannattaa seurata myös Cambridge Ohjelman tiedotteita asiasta. Tiedotan itse myös muutoksista tarvittaessa asiakkailleni.

Cambridge aterioita voivat käyttää kaikki välipalaksi tai korvaamaan esimerkiksi työpaikkalounaan varsinkin nyt poikkeusoloissa, kun monet ruokapaikat ovat sulkeutuneet. Jos haluaa tutustua tuotteisiin, niin nyt voi ostaa niitä testattavaksi ennenkuin aloittaa varsinaisen laihdutuksen.

Jos sairastun itse, niin siihenkin minulla on suunnitelmat, miten toimitaan poikkeusoloissa.

Kalajoella on myös toinen Valmentaja Pirjo Rask. Teemme myös hänen kanssaan yhteistyötä poikkeusoloissa ja poikkeusolojen ulkopuolella.

 Turvallisuus

Epidemian edetessä teemme koko ajan muutoksia, jotta valmennus ja tuotteiden ostaminen olisi mahdollisimman turvallista.

Tällä hetkellä valmennukset ja ostot ovat  pääsääntöisesti ajanvarauksella, jolloin paikalla on yleensä vain 1 asiakas ja minä. Varattujen valmennusten ja tuoteostojen välissä on aina tyhjä väli, jolloin ehdin tehdä tarvittavat puhdistukset ja edellinen asiakas ehtii poistua ennen seuraavaa.

Tulethan sisälle liikkeeseeni vain terveenä ja jos epäilet kuntoasi, soita ennen tuloasi ja mietitään yhdessä miten toimitaan.

Huolehdin liiketilan puhdistuksesta tehostetusti esimerkiksi ovenkahvat, maksupääte yms tarpeelliset jutut puhdistetaan säännöllisesti.

Kun tulet Valmennukseen, pesethän kädet saippualla wc -tiloissa yms. Tuotteita käsitellään vain kertakäyttöhanskoilla.

 Liikkessäni on turvallisempaa ostaa ruokaa kuin monissa muissa kaupoissa, koska pystyn seuraamaan koko ajan mitä liikkeessäni tapahtuu ja että kaikkia suojautumistapoja myös noudatetaan. Nämä ovat niitä etuja mitä pienemmässä liikkeesä voidaan helpommin toteuttaa. Voin myös rajoittaa helposti sisälle tulijoiden määriä, jos olen avoinna myös silloin kun ei ole ajanvaranneita asiakkaita. Yleisiä tuotemyynti aikoja tulee myös olemaan poikkeusolojen aikana tilanteen niin salliessa.  Näitä aikoja löydät fasesta ja instasta sekä päivitän niitä myös tämän blogin Cambridge Valmentajan kohtaan. Lisäksi nettiprofiilistani löytyy niitä, mutta siellä voi olla jonkin verran viiveitä päivityksissä.

Itse vältän turhaa liikkumista kaupoissa ja muissa paikoissa joissa on ihmisiä. Huolehdin myös muusta omasta hyvinvoinnista, jotta jaksan tukea kaikin mahdollisin keinoin laihduttajia tässä haastellisessa ajassa.

 

Millaisin mielin olen itse haasteellisessa tilanteessa?

Cambridge Ohjelman Suomen pääkonttorin väki tukee kaikin mahdollisin keinoin meitä Valmentajia, jotta voimme tehdä edelleen Valmentajan työtä hyvillä mielin. Siellä seurataan epidemian etenemistä sekä neuvotaan miten kannattaa nyt poikkeustilanteessa toimia. Saamme myös uusia toimintatapoja poikkeusoloihin, joilla voimme turvata asiakkidemme laihdutuksen etenemisen erilaisissa tilanteissa. Näin voimme jatkaa työtämme yrittäjänä tavalla tai toisella myös nyt. Koska tausta tuki Cambridge Ohjelmalla on, niin hyvä voin pitää yritystoimintani toiminnassa myös poikkeusoloissa. Kun poikkeusolot loppuvat voin palata jälleen entisiin Cambridge Ohjelman toimintatapoihin , koska yritystoimintaani ei tarvitse ajaa nyt alas, kuten moni muu muu yrittäjä joutuu tekemään.

Pidämme yhteyttä myös muiden Cambridge valmentajien kanssa yhteistyössä toimien ja autamme toisia tarvittaessa. Jaamme idoita ja oivalluksia  toisillemme sekä tsemppaamme toisiamme.

Omasta kunnosta ja hyvinvoinnista huolehtiminen on myös tärkeää jaksamisessa ja eteenpäin menemisessä. Miten huolehdin omasta voinnista ja millaista meidän arki on, kirjoittelen joku päivä lisää.

Olen myös muokannut työaikoja uusiksi, koska meidän koululainen on nyt etäopetuksessa. Valmennus- ja tuotemyyntiaikoja löytyy kyllä siitä huolimatta, vaikkakin ne ovat enemmän iltapäivisin ja illalla Raahessa. Kalajoella olen edelleen tiistaisin.

Valmentajan työ minulla itsenäisenä yrittäjänä on muutakin kuin pelkkää valmennusta, joten nyt on aikaa tehdä muutakin työhön liittyvää enemmän. Esimerkiksi tulevan suunnittelu on jo käynnissä, koska en aio kadota mihinkään epidemian aikana enkä sen jälkeen. Tämän blogin kirjoittamisen olen myös aloittanut jälleen. Toivon että saan annettua asiakkailleni vinkkejä laihdutukseen ja ruokavalintoihin näinkin.

Vaikka olemme poikkeusoloissa, minulla on luottavainen olo tulevaisuuden suhteen Valmentajan työssäni nyt. Kaikessa poikkeusolojen alkuhässäkässä vähän mietin miten juttu jatkuu ja oli pientä epävarmuutta miten pystyn jatkamaan yrittäjänä kaiken keskellä. Meillä on onneksi hyvä taustatuki ja voimme jatkaa Valmentajan työtä myös poikkeusoloissa ja epävarmuus on itsellä yrittäjänä nyt poissa. Toki haasteita voi tulla, mutta tiedän, että tulen selviämään niistä. Valmentajana oleminen on se minun juttu, enkä vaihtaisi päivääkään pois.

Otathan yhteyttä jos haluat valmennukseen tai testaamaan tuotteita. Jos sinua kiinnostaa VALMETAJAN TYÖ, siitäkin voit kysellä minulta puhelimitse. Valmentajia mahtuu meille Suomeen vielä lisää.

Laihdutus jatkuu nyt monella kun on aikaa ja nyt on myös aikaa aloitta!! Ja niin myös se viimeisten kilojen tiristys Valmentajallakin on jälleen aloitettu…. Siitä lisää joku toinen kerta.

Seuraava blogi kirjoitus taitaakin olla sitten salaateista ja kaloritkin siellä kummittelee. On jo ainakin teon alla. Seuraie

Ajankohtaisia asioita pääset seuraamaan täältä blogistani Cambridge Vlmentaja kohdasta sekä nettiprofiilistani www.outikolehmainen.fi  sekä myös Facebook sivuiltani Cambridge Valmentaja Outi Kolehmainen. Instassa sivuni ovat @outikolehmainen

 

Jos mieltäsi askarruttaa jokin asia tai haluat varata ajan soita 0400 895484 tai varaa aika nettiajanvarauksesta.

1.4.2020 lisäys: Nettikauppaan pääset alta Lisääthän NETISTÄ tilatessasi TILAUSTA JA TOIMITUSTA koskevaan kommenttikenttään ” Outi Kolehmainen” (Valmennus mahdollista silloin etänä myös)